Algemene informatie

Vakantie 2019

wij zij gesloten op volgende data: 

 

21 december tot en met 4 januari 2020

Alle andere werkdagen kunt U ons bellen.  

 

 

 - LET OP levering voorraad blote wortel planten zoals beukenhaag vanaf 20 October als de planten in rust zijn en kunnen worden verplant 

Bestellen, ophalen en/of leveren van planten kan het hele jaar op/na afspraak.

  • Maandag tot en met vrijdag alleen op afspraak 
  • elke Zaterdag vanaf zaterdag 6 October 2019 tot en met 31 mei 2020 elke zaterdag van 08.30h tot 15.30h- open voor particulieren
  •  De maand juni op zaterdag tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • JULI- AUGUSTUS -SEPTEMBER enkel OP/NA AFSPRAAK.  Afhalen voor en/of na sluitingstijd of in het weekend is  mogelijk na telefonische afspraak

 LEVERVOORWAARDEN/INFO PARTICULIEREN  

Wij leveren GRATIS blote wortel planten en potplanten  boven een aankoopbedrag boven € 500.-- incl.  6% BTW contant, indien betaling met ecocheques/pass wordt dit bedrag €525.- incl BTW in de  provincies:

  •  Provincies Limburg en Vlaams Brabant op 29/10, 12/11, 26/11
  •  Provincies Oost en West-Vlaanderen op 5/11, 19/11, 3/12
  •  Provincie Anwerpen, elke donderdag en vrijdag vanaf november tot en met april, let op beperkte beschikbaarheid. Bestel dus tijdig want vol is vol.

  

Deze actie is niet geldig voor levering van kluitplanten en bomen. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen en enkel na wederzijds akkoord.

Indien levering in de lage emissie zone worden € 45,- (dagpas € 35,- + adm. kosten € 10,-) aangerekend.

Wenst U een specifieke leverdatum? Dat kan evtentueel in/na overleg vraag naar de voorwaarden.

  

Wij willen u er op wijzen dat wij geen tuincentrum zijn, maar een boomkwekerij/handelskwekerij, wilt u een kijkje komen nemen, bel dan even op voorhand a.u.b. Tijdens weekdagen zijn wij enkel geopend voor particulieren na afspraak. Vanaf oktober tot en met eind Juni zijn we elke zaterdag geopend voor particuliere verkoop.  

De producten/planten vermeld op de home pagina zijn bedoeld voor de particuliere markt, professionele groenvoorzieners kunnen terecht op de pagina assortiment en klantenlogin of een offerte aanvragen via mail.

 

LEVERINGSVOORWAARDEN PARTICULIEREN

Al onze planten worden af kwekerij Westmalle geleverd. Daarnaast kan in overleg met de klant de levering worden geleverd aan huis en of werk. Leveringen aan particulieren dient middels contante betaling te worden voldaan/ of per bancontact bij afhaling/levering. 
Prijzen op de website zijn inclusief 6 %.btw, bedoeld voor de particuliere markt.

U kunt ook betalen met Eco-cheques (Edenred)en Eco-Pass(Sodexo). Indien betaling met eco-cheques en/of eco-Pass geheel of gedeeltelijk worden geen kortingen toegepast en/of gegeven.

Prijswijzigingen van alle op deze website genoemde planten voorbehouden en onder voorbehoud van groei en beschikbaarheid .

Er wordt geen garantie op de planten gegeven, eventuele klachten enkel binnen 8 werkdagen na factuurdatum via schriftelijk schrijven.

In/na overleg worden planten ook geleverd/verzonden in de hele Benelux, voorwaarden kunt u opvragen per mail. 

Voor onze Nederlanse klanten bestaat de mogelijkheid om de planten op te halen in Nederland, tw in Zundert-Noord Brabant, vraag naar de voorwaarden via mail.  Kleine zendingen per post voor Nederland worden via Nederland verstuurd, dus geen extra porto kosten buitenland.
 

 PRIJZEN OP DEZE WEBSITE ZIJN INFORMATIEF EN NIET BINDEND, PRIJZEN UIT HET VERLEDEN VERMELD

 OP DEZE WEBSITE  VERVALLEN HIERMEE .