Bezorging

LEVERVOORWAARDEN/INFO PARTICULIEREN  

Levering is mogelijk bij bestelling vanaf € 650,- exclusief leverkosten.  In de provincie Antwerpen is levering mogelijk vanaf € 450,- exclusief leverkosten.

Leverkost is afhankelijk van soort, volume en leverplaats. U kan een offerte voor levering opvragen per mail.

In de provincie Antwerpen zijn de leverkosten inbegrepen bij bestelling boven de € 750,-  elke donderdag.   Deze actie is niet geldig voor levering van bomen of kluitplanten.

Leveringen Malle, Zoersel, Brecht, Schilde, Vlimmeren en Beerse is de levering mogelijk vanaf € 350,- exclusief leverkosten en zijn de leverkosten inbegrepen vanaf € 650,-

Deze actie is enkel geldig voor particuliere leveringen.

Leverdatum is in overleg volgens mogelijkheden.

De producten/planten vermeld op de home pagina zijn bedoeld voor de particuliere markt, professionele tuinaanleggers kunnen via het contactformulier een vrijblijvende offerte aanvragen.

LEVERINGSVOORWAARDEN PARTICULIEREN

Al onze planten worden af kwekerij Westmalle aangeboden, wenst u ze geleverd dan kan u hiervoor via het contactformulier een offerte aanvragen. Planten voor particulieren dienen contant/bancontact betaald te worden bij afhaling of levering.

Planten worden steeds gelost op de plaats waar de camionette/vrachtwagen kan parkeren, dienen de planten elders te komen dan dient u daar zelf voor te zorgen.
Prijzen op de website zijn inclusief 6 %.btw, bedoeld voor de particuliere markt.

Wij aanvaarden voor particuliere aankopen digitale eco-cheques, acties zoals gratis levering of andere kortingen gelden niet bij betaling met eco-cheques.

Prijswijzigingen van alle op deze website genoemde planten voorbehouden en onder voorbehoud van groei en beschikbaarheid .

Er wordt geen garantie op de planten gegeven, eventuele klachten enkel binnen 8 werkdagen na factuurdatum via schriftelijk schrijven.

In/na overleg worden planten ook geleverd/verzonden in de hele Benelux, voorwaarden kunt u opvragen per mail. 


PRIJZEN OP DEZE WEBSITE ZIJN INFORMATIEF EN NIET BINDEND, PRIJZEN UIT HET VERLEDEN VERMELD OP DEZE WEBSITE VERVALLEN HIERMEE.